Dom Obuvi

Námestie slobody 21

Humenné 06601

Pon-Pia 09:00-17:00

So 09:00-12:00

Ne ZATVORENÉ

Tenisky - novodobý fenomén a či nadčasová obuv?

Tenisky - novodobý fenomén a či nadčasová obuv?
Člen domobuvi.sk V kategórií: Hlavná kategória V: Komentárov: 0 Videní: 722

Máte radi spojenie pohodlia a športovej elegancie? Tak tu ste spávne! Športová obuv prežila úspešnú transformáciu a tenisky už prestali byť súčasťou športového štýlu. Sprevádzajú nás v našich životoch od detstva, ale ako rešpektovaný módny doplnok si svoje miesto vydobyli pred niekoľkými rokmi a stali sa neoddeliteľnou súčasťou štýlovej ležérnej módy.

Naberajú na takej popurarite, že pre tento prvok šatníka už neexistujú žiadne obmedzenia. Nie je ničím nezvyčajným , že sa objavujú v kombinácii s konzervatívnymi outfitmi, ako sú ženké a pánske obleky a vytvárajú tak sofistikovanosť alebo s romantickymi šatami a pôsobia hramonicky. Či už ste milovníkom šiat a sukní, športových nohavíc, džínsov, oblekov alebo klasických nohavíc, neodmietajte tenisky. Dobre sa kombinujú s rôznym druhom oblečenia, a preto sa do nich oplatí investovať.

Klasické tenisky - low-cut, biela. Táto voľba vám umožní vytvoriť ženský a romantický obraz. Vyhovuje všetkým, aj konzervatívnym a aj extravagantnejším zákazníčkam. Bielou sa nikdy nič nepokazí.
Tenisky na klinoch -niekedy sa tieto tenisky nazývajú členkové topánky štylizované ako športová obuv.
Tenisky na podpätku - jedná sa o skôr o extravagantnú interpretáciu štýlových športových topánok. Tieto sa môžu nosiť namiesto topánok na platforme. S týmto typom tenisiek ale treba opatrne narábať v súvislosti s dĺžkou nôh.
Vysoký model tenisiek - Ako úspešná kombinácia sú vhodné napr. pre nadčlenkové džínsy
Tenisky "kyslé" farby a kontrastné šnurovanie - tále aktuálna kombinácia pre tie z nás, ktoré chcú upútať pozornosť najmä na nohy a majú rady nezvyklé kombinácie farieb. S týmito teniskami sa dá vytvoriť ľahký a ležérny vzhľad v kombinácii s kvetinovými potlačami alebo letnými džínsami.
Tenisky s hlbokým rebrovaním - vytvárajú moderný a dynamický vzhľad pre každodennú módu. Sú dobre kombinované s džínsami, legínami alebo šortkami. Ich prednoťou je, že sú ľahučké, aj keď vyzerajú robustnejšie.

Pripomienky

Zanechajte svoj komentár